Kyckling i ugn med gräddig sås och sambal oelek.

Riktigt god och enkel rätt att tillaga. Att fixa det tog cirka fem minuter, dock krävs det väldigt lång tid i ugnen och är egentligen inte att rekommendera om man lever i ett KLIMATSMART HEM.

(Med tanke på att jag hittade följande lapp på kylskåpet utgår jag från att vi gör det.)


I vilket fall... Receptets grundversion ser ni HÄR

Kyckling i ugn med gräddig sås och sambal oelek (2 personer)
  • Två kycklingfiléer.
  • 2 dl créme fraiché
  • 0,2 dl soja
  • 1 kryddmått sambal oelek
  • 1 dl grädde (valfri!)
1) Sätt ugnen på 175 grader.
2) Placera kycklingen på ett ugnsäkert fat. 
3) Blanda ihop resterande ingredienser och häll över kycklingen. 
4) Placera ugnsfatet i ugnen i närapå 90 minuter.
5) Ta lämpligen ut den. Och ät den.

Njut!



Kommentarer
Postat av: Sara

Det där receptet har jag med, men har höjt värmen till 200 grader och då räcker det med en timme i ugnen så är det klart sen. Funkar till fläskfilé också. Kalasgott. :)

2009-08-18 @ 13:25:38
URL: http://starattraction.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0