GI-gott: grillade grönsaker med stekt lax.

Supersallad (till 2 personer)
  • 2 tomater
  • 3 broccoliknippen
  • En halv röd paprika
  • En halv gul paprika
  • En halv lök
  • Två vitlöksklyftor
  • Salladsblad
  • En matsked nötter
  • 2 laxfiléer
  • Pressad citron
  • Salt och peppar
1) Dela grönsakerna och lägg tomater, paprika, vitlök och lök i en ugnssäker form i en 200-gradig ugn inställd på grill i 15 minuter. Under tiden tärnar du laxen och steker snabbt på hög värme.

2) Ta ut formen med grönsaker. Lägg i broccolin, rör om och krydda. Placera sedan i ugn i 5 minuter, 175 grader.

3) Lägg upp de grillade grönsakerna och blanda med de stekta laxbitarna samt några salladsblad. Strö krossade nötter och citronsaft över det hela. 

Njut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0